WOW – 2 min. anti-rynke creme

IT WORKS! WOW
Hurtigt virkende anti-rynke creme der virker!

It Works! WOW begynder at arbejde på 45 sekunder, og efter endnu 45 sekunder… alt du vil være i stand til at sige er WOW!

Det virker!From info sheet

Hurtigt og midlertidigt reduceres forekomsten af fine linjer og rynker, men denne funktionelle formel stopper ikke bare der.

IT Works! WOW Proprietary Complex med sit unikke udførelses system, dykker dybt ind i hudens overflade for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Aktive peptider, proteiner og kamille ekstrakt arbejder sammen i synergi for at forynge og revitalisere udseendet af din hud.

Giver dig hurtige resultater og langvarige fordele ved vedvarende brug!**

  • Hurtigt og midlertidigt reduceres forekomsten af fine linjer og rynker
  • Aktive peptider og proteiner forbedre dit udseende for fastere, yngre udseende hud
  • Revitaliserer udseendet af huden giver en glat plumped udseende
  • Reducerer forekomsten af poser under øjet til et lysere og friskt dig
  • Brug sammen med Lip & Eye for “øjen åbnende” resultater!

Skriv eller ring til Gitte på tlf. 29 91 55 33 for mere info eller bestilling


Ingredienser:

Aqua, Butylene Glycol, Sodium Silicate, Magnesium Aluminum Silicate, Pseudoalteromonas Ferment Extract*, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Cellulose Gum, Hydrolyzed Wheat Protein*, Hydrolyzed Soy Protein*, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Lecithin, Chamomilla recutita Flower Extract*, Magnesium Ascorbyl Phosphate*, Tripeptide-10 Citrulline*, Carbomer*, Alcohol, Tripeptide-1*, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Triethanolamine, CI 77491.

*Bestanddele af It Works! WOW Proprietary Complex

Indeholder hvede og soja.


Anvendelse:

Massér pakken for at aktivere ingredienserne. Dispenser på fingerspidsen og glid produktet i et tyndt og jævnt lag med lette fejende bevægelser på tværs af problemområdet, mens du har “mindre er mere” i tankerne. Dup overskydende produkt væk og undgå ansigts bevægelse indtil den er helt tør. Hvis du bruger en fugtighedscreme, anvend fugtighedscremen først og lad det tørre helt.
Bemærk venligst: Over påføring kan resultere i kalkholdige, peeling rester. Hvis det sker dup blidt området med en fugtig klud.

Forsigtig

Resultaterne er ikke permanent. Brug kun som anvist. Afbryd brug, hvis irritation eller rødme forekommer, og undgå kontakt med øjnene. Hvis produktet kommer i øjnene, skylles grundigt med vand.


Skriv eller ring til Gitte på tlf. 29 91 55 33 for mere info eller bestilling


Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er It Works WOW?
Hurtigt og midlertidigt reduceres forekomsten af fine linjer og rynker, men denne funktionelle formel stopper ikke bare der. IT Works! WOW Proprietary Complex med sit unikke udførelses system, dykker dybt ind i hudens overflade for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Aktive peptider, proteiner og kamille ekstrakt arbejder sammen i synergi for at forynge og revitalisere udseendet af din hud. Giver dig hurtige resultater og langvarige fordele ved vedvarende brug!**

Hvor hurtigt vil jeg se resultater?
Du kan begynde at føle WOW på 45 sekunder, og se synlige resultater i løbet af 45 sekunder mere. Alles hudtype er forskellige, så tidsrammen for resultater kan variere.

Hvor mange gange om dagen skal jeg bruge WOW?
Start dagen med at WOW-e alle ved at bruge WOW hver morgen. Som opfølgning, kan du påføre i løbet af dagen efter behov. For de bedste resultater med opfølgning, påfør WOW på ren, tør hud.

Hvor kan jeg påføre WOW?
Overalt på dit ansigt, hvor du ønsker at reducere forekomsten af rynker! Påfør et tyndt lag på rynker i panden, nakke, næse “kradse” folder, trutmund linjer, marionette linjer rund om hagen og områder under øjet for at bekæmpe forekomsten af fine linjer og hævelser.

Hvad er i It Works! WOW Proprietary Complex?
IT Works! WOW Proprietary Complex med sit unikke udførelses system, dykker dybt ind i hudens overflade for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Aktive peptider, proteiner og kamille ekstrakt arbejder sammen i synergi for at forynge og revitalisere udseendet af din hud. Giver dig hurtige resultater og langvarige fordele ved vedvarende brug!**

Hvorfor har jeg hvide kalkholdige, peeling rester på mit ansigt efter anvendelse WOW?
Der er et par grunde til, at kalkholdige, peeling rester kan forekomme.
1. Du har måske anvendt for meget. Hvis dette sker, dup blidt området med en fugtig klud. Husk, når du anvender WOW, mindre er mere!
2. Din hud er meget tør. Sørg for at fugte først og lad det tørre, før du anvender WOW, mindre er mere!

Hvad er forskellen på WOW og Lip & Eye?
WOW og Lip & Eye arbejder sammen for “øjen åbnende” resultater! Lip & Eye fungerer som en målrettet fugtighedscreme til din sarte læbe og området omkring øjnene, der udglatter hudens tone og tekstur og samtidig reducere forekomsten af fine linjer og rynker. WOW reducerer forekomsten af rynker, som du føler og ser det arbejde-HURTIGT! I løbet af 45 sekunder vil du begynde at føle WOW arbejde, og du vil hurtigt se synlige resultater. Lip & Eye og WOW er BFFs der er bedre sammen, når det gælder om at reducere udseendet af dine rynker!

Hvordan bruger jeg WOW med Lip & Eye?
Påfør Lip & Eye som din fugtighedscreme gel til din sarte læbe og området omkring øjnene. Lad det blive helt tørt og absorberet i huden, før du anvender WOW.

Kan jeg påføre fugtighedscreme ovenpå WOW?
For de bedste resultater, påfør din fugtighedscreme (såsom Lip & Eye, RepairAge, PreventAge) først og være sikker på det er helt tørt, før der påføres WOW.

Kan jeg påføre WOW over min make up?
Ja du kan, men for de bedste resultater, skal din hud være ren, fugtet og makeup fri, før du anvender WOW.

Hvad er størrelsen af WOW?
WOW indeholder 30 pakker, 0,5 ml hver (15 ml i alt), som ikke er mærket til individuelle salg.

Skal jeg bruge hele indholdet af posen på en gang eller kan jeg spare noget WOW til senere?
For de bedste resultater, bør WOW anvendes umiddelbart efter åbning af brevet. WOW reagerer med luften og tørrer meget hurtigt for de hurtige resultater! Ikke anvendt WOW efterladt i en åben pose kan miste sin effektivitet. Vi anbefaler ubrugt produkt tilbage i posen kasseres, hvis ikkedet anvendes straks efter åbning.

Hvad sker der, hvis det brænder/kilder?
Du vil føle WOW arbejder hurtigt med en strammende, prikkende fornemmelse. Men, hvis du oplever en brændende fornemmelse eller hudirritation, ophør brugen med det samme. Undgå kontakt med øjnene.

Indeholder Wow naturlige/botaniske ingredienser?
Som en del af It Works! WOW Proprietary Complex, indeholder WOW flere naturligt afledte aktive ingredienser, herunder hvede og sojaproteiner, C-vitamin og kamille (Chamomilla recutita) ekstrakt.

Kan WOW bruges på alle hudtyper?
Ja, WOW kan bruges på alle hudtyper. Men hvis du oplever en brændende fornemmelse eller hudirritation, ophør brugen med det samme.

Er der nogen allergener i WOW?
WOW indeholder hydrolyserede soja og hvede proteiner som en del af It Works! WOW Proprietary Complex. Hvis du har en soja eller hvede allergi, skal du kontakte din læge, før du bruger WOW.


Skriv eller ring til Gitte på tlf. 29 91 55 33 for mere info eller bestilling

{CEA2C807-2FC7-46FC-8CF4-4AC6719EAF0A}**Resultaterne er ikke permanent. Individuelle resultater kan og vil variere. It Works! kosmetiske produkter er af ren kosmetisk karakter og påstår ikke at helbrede / behandle / forebygge enhver form for hud og hår relaterede lidelser. Hvis du er allergisk over for soja, hvede eller eventuelle ingredienser på listen, eller er under behandling eller på medicin, skal du kontakte din læge før brug.

Individuelle resultater kan og vil variere. Disse beskrivelser er ikke beregnet til at fremsætte påstande, at disse produkter kan anvendes til at diagnosticere, behandle, helbrede, dæmpe eller forebygge nogen sygdom. Disse påstande er ikke blevet klinisk bevist eller evalueret af et regulerende eller statsligt organ.