Wrap Party

Et It Works! Wrap Party er anderledes end noget andet homeparty du har oplevet. Det er en tid for dig og dine gæster at have det sjovt, grine og mest af alt, se resultater mens homeparty’et er i gang!wrap-party1

Når du er vært ved et Wrap Party, får du selv og dine gæster lov til at prøve den helt specielle Ultimate Body Applicator, one-of-a-kind krops fugtighedsbehandling, der kan opstramme, tone og udglatte ethvert sted på kroppen på så lidt som 45 minutter. Alt du behøver er vand til alle, og et privat rum, som et badeværelse eller side værelse, hvor gæsterne kan påfører wrappen og bære den under deres tøj. Ingen afklædning kræves, det er en leg at placere wrappen på din hud, der hvor du ønsker at se resultater!

Et It Works! Wrap Party har også vores Facial Applicator, som hydrere i dybden, for et yngre udseende! Glem dyre sammenkomster, hvor nogen stikker en nål i dit ansigt (av!). Disse botanisk gennemvædede fiberdugsmasker giver et synligt løft og afdæmper tegn på aldring på kun 45 minutter.

FreeWrap

Ja, du læste rigtigt! Du vil få en GRATIS wrap behandling for at være værtinde for et Wrap Party i dit hjem og have mindst 4 gæster som betaler for en wrap behandling!!

Et Wrap Party er 90 minutter af afslapning og forkælelse for dig og dine venner, hvor i kan opleve It Works! forskellen. Gør det til et mor-datter arrangement, en pige tur i hjemmet eller måske et Wrap Party med din partner. Både mænd og kvinder elsker resultaterne, så book din Wrap Party i dag, som vil få dig og dine venner siger, “Wow, sikke en forskel!”

For at booke et Wrap Party, eller deltage i et i dit område, bare udfyld nedenstående form og vi vil kontakte dig hurtigst muligt og vi kan aftale en tid.