Greens – din hjælp til mental overskud

greens-6

Vil lige dele en personlig historie med jer 🙂 Vil gerne fortælle hvilken forskel Greens har gjort for min hverdag.

I den her mørke og kolde tid bliver jeg meget træt, har tendens til forkølelse der ikke helt ved om den skal få mig i knæ, så den lurer i kroppen og gør mig endnu mere træt.

Når ungerne kom og spurgte det klassiske: “Kan vi ikke lave noget sammen?”, overvandt min træthed mig som regel så svaret blev (også det typiske), “Det gør vi senere”.

Jeg blev bare træt af hele tiden at være træt, så jeg besluttede mig for at prøve Greens i mindst 1 uge, til at begynde med. Jeg blandede det op i saft eller juice, som regel om morgenen, men det kunne godt smutte for mig så det først blev om eftermiddagen.

Set i bakspejlet, hold da op en effekt. Energimæssigt har det klart givet et boost, men der hvor jeg virkelig mærker det har gjort en forskel, er på mit mentale overskud. Jeg er bedre i stand til at sige, ok der er mange ting at gøre, men jeg bliver ikke overvældet af det, som jeg gjorde tidligere.

Så klart et produkt jeg er rigtig glad for, og som jeg håber I også får lyst til at give en chance hvis I føler jer energi forladte.

Hvis I sidder og læser og har lyst til at spørge om noget, er I meget velkomne til at sms/ringe til mig på tlf. 29 91 55 33, eller klik her for at få mere information eller bestille produktet til dig selv, eller en du kender der godt kunne bruge et boost i hverdagen 🙂

BESTIL HER

greens-9